CEREC kronen en bruggen

Een CEREC kroon of brug is dé innovatieve oplossing voor het restaureren en opknappen van uw gebit. Als uw tand of kies is afgebroken of u uw gebit een mooiere uitstraling wilt geven, is het mogelijk om uw tanden of kiezen te vervangen door een kroon of een brug. CEREC maakt gebruik van de nieuwste 3D-computertechnieken, waardoor u zeer snel weer een stralend gebit heeft. Daarnaast brengen CEREC kronen en bruggen onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Binnen één behandeling een CEREC kroon of brug
  • De kronen en bruggen passen qua kleur en vorm perfect bij uw eigen gebit
  • Gemaakt van zeer duurzaam keramiek, dat lang mooi blijft
  • Het maken van een gebitsafdruk en het plaatsen van een noodkroon zijn niet nodig

Wilt u meer weten over het plaatsen van een CEREC kroon of brug? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een intakegesprek.

CEREC kroon of brug plaatsen

Als een tand of kies vaak gevuld is of als er na het afbreken van een kies te weinig houvast is om hem opnieuw te vullen, dan is het mogelijk om een CEREC kroon of brug te plaatsen. Een kroon of brug is een implantaat dat ervoor zorgt dat u een volledig gebit blijft behouden. CEREC kronen of bruggen zijn ook zeer geschikt om uw gebit mooier te maken, omdat ze uw gebit qua vorm en kleur verbeteren. Voor meer informatie over het plaatsen van een kroon of brug neemt u contact met ons op.

Werk van tandarts M. B. Aldeiri

Waarom kiezen voor CEREC?

Wanneer u 1 of meerdere kiezen mist helpt een brug u beter kauwen. Ook voorkomt een brug dat uw tanden of kiezen scheef gaan staan omdat er ruimte in uw gebit bestaat. Soms resulteert veel ruimte zelfs in het uitgroeien van tegenoverliggende kiezen. Een andere veel voorkomende reden om te kiezen voor een CEREC kroon of brug is om esthetische redenen. We helpen u graag met het mooier maken van uw gebit.

CEREC kroon or brug bij TP BoLo

Bij Tandartsen Praktijk BoLo plaatsen we uw CEREC kroon of 3-delige brug in één behandeling. Dit zorgt er niet alleen voor dat u geen extra tandartsafspraken hoeft in te plannen, maar ook dat u maar één keer verdoofd hoeft te worden. Onze professionele en gespecialiseerde tandartsen hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kronen en bruggen.

CEREC kroon of brug in Amsterdam

Bent u op zoek naar een tandarts die gespecialiseerd is in het plaatsen van een CEREC kroon of brug in Amsterdam? U bent van harte welkom bij Tandartsen Praktijk BoLo. We hebben geen lange wachtlijsten en nemen altijd nieuwe patiënten aan. U vindt ons op de Karel Doormanstraat 111E, in Bos en Lommer, Amsterdam West. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Veelgestelde vragen CEREC kroon of brug

Lees hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over een CEREC kroon of brug. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp en we beantwoorden hem graag.

Wat is CEREC?

CEREC is een nieuwe 3D-computertechniek die het mogelijk maakt om binnen één behandeling een kroon of brug te maken en plaatsen. De techniek is in staat om een tand of kies te maken die perfect bij uw eigen gebit past.

Hoe werkt een CEREC kroon of brug?

We slijpen uw tand of kies onder verdoving, om ruimte te maken voor de kroon of brug. We maken een digitale scan van uw gebit waarmee we de vorm en kleur bepalen. Door middel van de CEREC-techniek wordt de kroon of brug geproduceerd, waarna we hem direct op uw gebit plaatsen.

Wat zijn de voordelen van een CEREC kroon of brug?

Een CEREC kroon of brug past qua vorm en kleur perfect bij uw gebit. Daarnaast is de behandeling geheel pijnloos omdat we u plaatselijk verdoven. Ook heeft u al in één behandeling een nieuwe brug of kroon.

Wat kost een kroon of brug bij de tandarts?

De kosten van het plaatsen van een CEREC kroon of brug bij de tandarts zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal te vervangen tanden of kiezen en de huidige conditie van uw gebit. Daarnaast spelen de kosten van de keramiek een rol in de prijsbepaling. De tarieven zijn bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Maak een afspraak bij Tandartsen Praktijk BoLo

Wilt u uw gebit restaureren of opknappen door middel van een CEREC kroon of brug? Maak dan een afspraak bij Tandartsen Praktijk BoLo. Heeft u nog vragen of wilt u een intakegesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via de buttons of onderstaand contactformulier. We vertellen u graag alles over de innovatieve 3D-technieken van CEREC en onze andere behandelingen. U bent bij ons ook van harte welkom voor gebitsreiniging, facings of de spoedtandarts.